Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sukuseuran hallituksen kokous 6.11.2006

Sukuseuran hallitus kokoontui ensimmäisen kerran marraskuun alussa. Hallitus valitsi sihteerikseen Markku Ruuskasen Nurmijärveltä ja rahastonhoitaksi Pirjo Rallin Juvalta. Hallitus päätti toimintasuunnitelman mukaisesti julistaa avoimen kilpailun sukuseuran vaakunaksi. Kilpailukutsu julkaistaan seuran lehdessä ja nettisivulla, kunhan seura saadaan merkittyä yhdistysrekisteriin.
 
Vaakuna-asiaa käsitellessään hallitus pitää tärkeänä, että suvun maatalouteen ja sotilasammateihin liittyvät juuret otettaisiin huomioon vaakunakuvioita esitettäessä. yhtenä lähtökohtana voisi olla yhteisen sukunimemme varhaishistoria, johon liittyy Andreaksen risti -kuvio.
 
Hallitus päätti alustavasti, että keväällä 2007 julkaistavassa seuran toisessa lehdessä tullaan julistamaan kilpailu sukuseuran laulusta, jota voi jo nyt alkaa miettiä. Sukuseurojen Keskusliittoon päätettiin hakea jäsenyyttä.
 
Seuraavaa sukuseuran kokousta varten päätettiin valita toimikunta, jonka puheenjohtajaksi valittiin Asko Ruuskanen ja jäseniksi Kaisa Miettinen sekä Markku Ruuskanen. Kokousajankohdaksi päätettiin lauantai 26.7.2008. Kokousta voidaan suunnitella kaksipäiväisenä siten, että ohjelmaa olisi myös sunnuntaina 27.7.2008. Hallituksen kokouksen jälkeen toimikunta on jo varannut Nilsiän Liikuntatalon tilat kokoustamme varten.